Premiär

Well. Någon låg inlagd förra helgen igen. Premiär för i år! Oklart var det var. Dåliga blåbär? Magsjuka/Infektion? Förstoppning? Det var i alla fall för jävligt, särskilt som jag inte kunde få annat än alvedon för värken :/ Men nu - bättre!
 
Är dock lite smått orolig. Nästa vecka är det bronkoskopi som väntar för mina lungor som det är strul med. Om det visar sig vara en inflammation är det troligen tack och adjö humira, åtminstone för ett tag - för att få inflammationen att läka. Jag vill inte ens tänka på vad ett humirauppehåll kommer att ställa till för min mage om det nu är så. Så jag undviker tanken och lever livet medans jag kan, så mycket jag kan.

Tillbaka

Tillbaka efter semester i södern, tillbaka till min kära stad som jag älskar, tillbaka till internetvärlden som jag ska försöka pausa från lite mer i fortsättningen ;)  Jag har haft en bra ledighet, och gjort det mesta av det jag ville göra. Lungproblemen är inte helt utredda ännu, jag väntar på ännu  undersökning - men det har gått ändå. Jag kan inte vara under vattnet utan att få lite panik med min begränsade lungkapacitet, och jag får ta det lite lugnt och inte hoppa runt för mycket eftersom jag lätt blir ansträngd - men det känns ok eftersom jag vet att det är för en begränsad period.
 
Nu tillbaka till vardagens rutiner som jag gillar och mår bra av. Jobba, vila, äta bra, sova bra och träffa älskade vännerna <3

RSS 2.0