Gottis

Jag har slutat att köpa godis eftersom magen ogillar sockriga saker. Men jag har en del hemmagjord glass och daim kvar sen min födelsedag. En sån här trött och magkrass kväll kommer härliga Paul i "Torka aldrig tårar utan handskar" upp i min hjärna och jag tänker "men gud ändå, magdjuret mår ju redan krasst ikväll - då är det ju lika bra att gotta på och få lite energikickar på köpet!". Jag får dock hejda mig lite och gotta lagom, vill ju inte att magen ska hålla mig vaken inatt...

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har inte slutat helt med gottis, men minskat rejält. Har upptäckt att Kinapuffar fungerar riktigt bra. Tog dock två rader marabou choklad idag och nu är det ajaj i magen...Trist, jag är en riktig gottegris :)

Svar: Ja och lätt att ta till gottis när en är trött och behöver energikickar! Jag har börjat ta en sked honung istället, det ska ju iaf va bättre sägs det - å magen håller sig lugn.
magdjuret.blogg.se

2012-10-30 @ 22:06:08
URL: http://blogg.passagen.se/hunddata
Postat av: Jagochminmage

Ibland tänker jag likadant. Magen mår ju redan kass så jag kan lika gärna äta något gott. Jag försöker också undvika socker men mest för att jag så lätt för huvudvärk. Har inte tänkt så mycket på samband mellan socker och magen. Kram!

2012-10-31 @ 19:36:01
URL: http://jagochminmage.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0