Bajsprov

Brukar ni få lämna bajsprover? Eller F-Kalprotetkin som det också heter :) Mina blodprover visar sällan så mycket, så jag får ofta komplettera med bajsprov. Jag tycker inte att det är speciellt jobbigt att ta det, men det känns lite halvjobbigt att lämna in det - varsågod, här har du mitt bajs liksom. Jag brukar stoppa röret i en liten plastpåse och lämna in hela påsen. Snart är det dags igen, fick ett rör på posten idag. Det brukar ta lång tid för provsvaren att komma bara!

Kommentarer
Postat av: Emma

Känner precis som dig! Inte alls jobbigt att ta men lite mindre kil att lämna. Jag lämnar alltid mitt i en påse känns bättre att ta en 3liter påse om varför vet jag inte haha! Trodde jag va ensam om de men vilken tur att jag inte är de :) trevlig fredag!

Svar: Man är mindre ensam än man tror :)
magdjuret.blogg.se

2012-10-26 @ 21:10:30
URL: http://Http://emmasmage.wordpress.com
Postat av: Jagochminmage

Det är samma för mig. Syns inte på blodprover. Knappt på kalprotekrinet heller. Ligger runt 200 när det är högt. Vilket egentligen är lågt. Jag brukar också lägga röret i en plastpåse. Känns bättre så. :-) lite konstigt att lämna sitt bajs håller jag med om. För mig brukar det ta en vecka att få provsvaren.
Kram

Svar: Jo mitt kalprotekrin brukar inte heller ligga så högt, nu minns jag inte exakt värdet men...önskar att det fanns nåt bättre sätt att mäta inflammation högt upp i tarmen! Kram
magdjuret.blogg.se

2012-10-26 @ 21:58:22
URL: http://jagochminmage.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0