Vaccinationer

Så har jag vaccinerat mig då. Mot influensa och nå ....kocker..som kunde sätta sig i lungorna. Min läkare tyckte det var lika bra nu när jag har så mycket mediciner som påverkar immunförsvaret. Hoppas slippa några ovälkomna biverkningar av vaccinet!

Kommentarer
Postat av: Genus

Hej! Jag har fått diagnos Crohns för några veckor sedan och börjat med vaccinationer nu också. Undrar om du upplever några starka biverkningar efter vaccinationen? Influensa gick någorlunda bra, lite feber och sjukdomskänsla efteråt, men så känns det ibland även utan sprutor. Däremot så var jag och tog pneumokoker igår och det känns inte alls bra. Feber, ont i armen, svullen armhåla, och det värsta tarmen gör ont också.

Kan det vara så att själva sjukdomen gör det jobbigare med vacciner och sådant? Jag har ingen som jag känner som har erfarenhet med Crohns och har inte heller fått så mycket kunskap från sjukvården, tyvärr. Känns dumt att ringa mottagningen och fråga varje liten grej man kommer på, men å andra sidan känns det lite vilse för mig, vet inte riktigt vad jag står någonstans med mig själv just nu.
Hälsningar/Genus

Svar: Jag har haft väldigt ont i pneumokokarmen, kunde nästan inte sova pga detta natten efter vaccinationen. Börjar dock släppa nu 2 dygn senare. Har blivit trött och är lite konstig i magen, men det är ju inte ovanligt för att vara mig. Jag tog båda vaccinationerna på samma gång så jag vet inte vilket som är vad. Men tycker absolut du ska ringa till sköterskorna och höra om det inte släpper! Jag minns förra gången jag tog vaccin mot influensa, då var jag däckad med magvärk och frossa ett par dygn efteråt, så det har varit lindrigare denna gången :)
magdjuret.blogg.se

2012-11-28 @ 20:35:08
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0