Protein, Piggelin, Projekt!

Igår kväll var det kikärtskok på schemat. LÄNGE kokade jag dom, och i början enligt samma mönster som för röda linser. Sen tog jag av skalet för att de skulle bli mer lättsmälta. Så blev det hommus! Har testat lite, och det verkar gå ok. Har också börjat ha ilite ärtprotein i sopporna för att jag ska få i mig mer protein att bygga upp min kropp med (oj vilka feta muskler jag kommer få;). Lite quorn har också provats, lite ovant för magdjuret men gick ändå ok! Något mer oveganskt än så blir det helt enkelt inte för mig, förutom näringsdryckerna då (som också innehåller protein - yay!!!). Rent ägg diggade ju varken magdjuret eller smaklökarna, mejeriprodukter har jag ju skrivit om innan och kan inte tänka mig att testa något annat.
 
Efter humirasprutan i torsdags har kroppen blivit piggare, men också blivit uppstressad - som att jag inte kan ta det lugnt. En reaktion jag fått de andra gångerna också. Svårt att veta ibland vad som är vad också - jag vill ju såklart inte ALLS ta det lugnt när jag väl orkar något!! :) Allt som jag inte orkat senaste halvåret är nu jättespännande och fantastiskt. Handla - tjohoo! Städa lägenheten - Hurra! Laga massa mat - Wiiiiiiii! Tvätta - Shaboooom! Cykla (med hjälp av grannens elcykel men ändå...) - Wrroooom! Ja, ni fattar. Alla vardagssysslor känns helt enkelt för bra för att va sanna :)
 
Jag försöker ändå tänka på det här med att aaaaandas och slappna av emellanåt. Tror det är superviktigt, särskilt för en som mig som gärna bara kör på för att det går annars. Egenmassagen försöker jag också få in, flera gånger i veckan i varje fall. Tänker att jag ska börja lite med yogaövningar också, min tanke är att fortsätta med min pga magdjuret avbrutna yogakurs i höst.
 
Jag var förresten på ett möte i veckan med en person som jobbade med ett samordningsprojekt mellan FK, soc och arbetsförmedlingen. Hon skulle höra av sig till mig efter semestern så skulle jag få arbetsträna genom detta projekt. Känns väldigt bra och hoppfullt, perfekt i tiden tänker jag också!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0